9 maanden verder..


Wat vliegt de tijd! Het is echt ongelooflijk. We hebben beiden het gevoel dat we echt pas net begonnen zijn. De energie en enthousiasme zit er nog volledig in. En begrijp het niet verkeerd. Wij zijn ook weleens moe. Want naast dat dit avontuur fantastisch is, is het soms ook zwaar. Maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Want we vinden dit ZO TOF!

Het is eigenlijk heel grappig allemaal. Sergey en ik begonnen dit met 0 ervaring als ondernemers, en in de horeca. Geen idee wat ons te wachten stond. Wij dachten: We gaan lekker broodjes en sapjes maken voor iedereen en als er niemand in de zaak is, ga je je administratie doen aan een tafeltje. Wat een grap.

Dit alles bleek totaal niet waar te zijn! Vanaf dag 1 stromen jullie al lekker binnen. En dat is echt het allerleukste van allemaal. Een volle zaak. Gezelligheid, goed eten, nieuwe mensen leren kennen, goede gesprekken en vooral veel lachen. Dit kun je eigenlijk geen werk meer noemen. Ook willen wij jullie allemaal voorstellen aan ons geweldig leuke team. Want wij doen het niet meer samen. Wij hebben enorm veel hulp van onze nieuwe medewerkers. In het bijzonder Michaela die veel bij ons werkt op het moment en een grote rol gaat spelen binnen Healthy and Joy. Hoe leuk is dat? Wij zijn enorm blij met de meiden die ons versterken. Dus denk asjeblieft niet dat wij dit allemaal alleen doen. Deze meiden zijn net zo’n groot onderdeel van Healthy and Joy als wij.

Een droom is echt uitgekomen. Maar die droom is nog lang niet voorbij. Want wij willen natuurlijk steeds meer, nog meer gekke dingen op de menukaart, nog meer dingen anders. Tja, anders. Dat is wat wij heel graag zijn. Niet standaard, geen broodje carpaccio, maar een gekke groene smoothie met een broodje Muhammara. En dat is nou juist zo leuk bij ons. Uit je comfort zone stappen.

Neem eens die special van de dag, neem eens iets wat je totaal niet kent. Als wij zeggen dat het lekker is en dat je dat écht moet kiezen. Moet je het ook echt doen. Want het is het waard. En wij liegen nooit. En wij willen ook niet dat jullie dat doen. Als wij vragen: ‘smaakt het allemaal’? Doen wij dat niet uit fatsoen, in tegendeel (hihi). Wij willen gewoon écht weten of je het lekker vindt. Dan kunnen wij dit namelijk meenemen de keuken in. Wij willen dat je naar ons komt om goed te eten, dat het altijd lekker is en dat je dolgelukkig ons zaakje verlaat.

Onze plek is om even te ontspannen, je lekker te laten verwennen door goed eten en drinken en vooral veel gezelligheid. Wij houden van het kleine en knusse. En wij hopen jij ook.

En… wij willen jullie zo erg bedanken voor het vertrouwen in ons en dat jullie elke keer weer terug blijven komen. Goud waard, echt. Een beter compliment kun je niet krijgen.

Thanks en tot snel!

Ps. Blijf ons volgen want het wordt steeds leuker. Beloofd!

Liefs Sergey & Joy

Healthy hotspot alphen aan den rijnimage1 kopie 3image3 kopie 2