Hoe dan?!


sergey en joy

Wat? Werken jullie samen? En jullie hebben ook een relatie? Hoe dan?

Ja, die vraag krijgen wij heel erg vaak. Hoe je daarop moet antwoorden is best lastig. Want voor ons is het echt heel normaal. Misschien leuk om te weten, wij kennen elkaar pas 1,5 jaar. Bizar he eigenlijk. Maar te leuk om te vertellen. Want veel mensen leven in het leven ‘zoals het hoort’. Wij niet, integendeel. Die schrikken als we dit zeggen. Ook dat is leuk om te zien, hihi.

Want heel cliché: als het goed zit, zit het goed. En trouwens je kunt na 10 jaar nog uit elkaar gaan, dus waarom niet direct in het diepe springen samen? Wij leerde elkaar kennen met dezelfde passie: lekker en gezond koken. Dus waarom zou je dan iets alleen gaan doen als je dezelfde droom deelt? Dus begonnen wij dit avontuur samen. En tot op de dag van vandaag hebben we daar nog steeds geen spijt van.

Natuurlijk is het soms lastig. En kun je elkaar soms wel villen, maar wie niet? Je bent op werk gewoon meer collega’s en thuis ben je blij dat je weer vriendje/vriendinnetje bent. Het gekke is ook. Dat ik (Joy) gewoon verlang om lekker samen te zijn, zelfs nu we 24/7 samen zijn. Het is heerlijk om even niet zakelijk met elkaar om te gaan. Maar ook zakelijk zijn we een goed koppel, we denken vaak hetzelfde. Vaak zeg ik, niet altijd. Dan barst de bom, haha. Want ik (Sergey) heb altijd gelijk. Joy: Geen commentaar.

Ik hoop dat dit het juiste antwoord op de meest gestelde vraag aan ons is. Wil je meer weten? Wij zeggen alles hoor, open boek. De koffie staat klaar 🙂