Berichtje: Twee maanden open! 6


20 september 2017, dé opening van Healthy and Joy. Hele fijne mensen om ons heen die heel de dag keihard hebben gewerkt. Gekkenhuis was het, maar wat een kick. Kippenvel, zo trots & zo cool.

Maandag 20 november 2017. Twee maanden verder. Samen zitten we op ons favoriete gele bankje bij het raam en zeggen tegen elkaar: ‘Kijk eens om je heen, dit alles, super fijne, kleine tentje is gewoon helemaal van ons’. Echt alles eigenlijk, de platenspeler, de stoelen, de koeken (logisch, want die maken we elke ochtend vers klaar), de minibieb, de kinderstoel.. Een droom is uitgekomen. Dagelijks bedienen wij jullie met zo veel plezier met onze heerlijke en verantwoorde gerechten. Jullie heel blij de deur uit zien gaan, dat is ons doel. Wij genieten ook volop van iedereen zijn aanwezigheid. Zo leuk ook dat veel mensen lekker alleen komen en even een momentje voor zichzelf nemen met een goed stuk taart en een lekkere bak koffie. Dit is echt precies wat wij zo graag hadden gewild en hoe wij het voor ogen zien. Rust opzoeken, een fijne sfeer en iedereen is welkom.

Zo dankbaar dat ons tentje zo gewaardeerd wordt en dat jullie blijven terug komen! Mede door jullie is onze droom werkelijkheid geworden. Dit is onze bevestiging om je leven te leiden hoe jij het wilt. Je leeft ten slotte maar 1 keer.

Be a badass & Take a risk!

Sergey & Joy

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *